top of page

Gæstebog

Inspireret af Hannibals oprindelige gæstebog forefindes en gæstebog i huset. Hannibals gæstebog lå frit tilgængeligt i huset gennem mange år. Det var fantastisk læsning og et historisk dokument fyldt med navne og beretninger fra de mange prominenete og spændende mennesker, som gennem tiden besøgte Hannibal og Amalie. Bogen er desværre forsvundet.  

Den nye (fra slutningen af 70'erne) indeholder hilsner, rejseberetninger, skildringer af spændende oplevelser, turforslag, opskrifter og små skitser.

Vi kan anbefale, at man læser i gæstebogen en af de første dage. Der findes mange nyttige oplysninger og gode oplevelser beskrevet deri. Og vi forventer, at alle skriver i det mindste deres navn i bogen – men gerne en epistel.

 

Vil du lægge en hilsen her på siden, så send os en mail og evt. et billede, så lægger vi det ud.

20.07 - 12.08.2011

 

Kære Hannibals hus.

Tusind tak for endnu et vidunderligt ophold. Vi kom direkte hertil efter et halvt år i Italien - en vidunderlig kontrast! Det har været fantastisk at have vores lille søn Frej på 1 år med hertil, så han allerede nu kan få Grønland, Saqqaq og huset som en del af sin historie. Han har nydt at løbe rundt i haven, at spise revling og mosebøllebær, at se på og lytte til isen og  ikke mindst sin moders variationer over temaet - udstedsdessert!

Vi glæder os uendeligt til at vende tilbage - jo før jo bedre!

 

Anne, Troels og Frej (sammen med Søren og Wiebe)

Aarhus, Danmark

20.07 - 12.08.2011

 

Vi tilbragte det meste af en måned i Grønland i år. De 3 uger var i Saqqaq, og så går der nogle gode dage med at rejse og besøge bekendte i Ilulissat.

Anne og Troels med Frej på 1½ år valgte at tage med, efter at de har boet 4½ måned i Italien. Det var vi meget glade for. Herlige dage med sol og varme.

 

Søren og Wiebe

Karlby, Danmark

 

 

 

 

bottom of page